Ischa Swartz eigenaar Caressa Dierenziekenhuizen

Ischa Swartz eigenaar Caressa Dierenziekenhuizen

Als eigenaar van Caressa Dierenziekenhuizen, een veterinair bedrijf met zo’n 45 medewerkers, is de werving en selectie van personeel een belangrijk
aspect van HRM. Wij liepen als bedrijf tegen het probleem aan dat een aantal van onze net aangenomen artsen, niet binnen de groep of bij onze (kwaliteiten)visie bleken te passen. Deze medewerkers zijn via outplacementtrajecten naar ander werk begeleid.

Daarom hebben wij binnen het MT besloten ons aanname beleid fors aan te scherpen. Om ons hierbij te ondersteunen hebben wij Mirror loopbaancoaching ingeschakeld. Via dit bureau zijn wij van iedere kandidaat die door onze voorselectie kwam testen gaan afnemen. Het “uitval percentage” nadat we hiermee begonnen zijn, is echt dramatisch gedaald. Sterker nog, sindsdien zijn alle medewerkers die wij aangenomen hebben nog in dienst!

Hierna zijn wij deze testen ook gaan inzetten voor personeel welke reeds in dienst is, maar waarvan wij willen inschatten of zij geschikt zijn voor een andere/hogere functie binnen onze organisatie. Ook is Mirjam onze managers gaan coachen op dit vlak.

Wij werken nu sinds 2014 samen met Mirror en zijn nog steeds enorm tevreden. Echt een aanrader dus!

Ischa Swartz

Eigenaar Caressa Dierenziekenhuizen

www.dierenziekenhuizen.nl

Rogier van der Wateren

Technisch Project Manager at Qconferencing

Rogier van der Wateren

Ik heb met Mirjam een loopbaantraject gedaan. Hierin heeft Mirjam me geholpen om te ontdekken wat mijn sterke kanten zijn maar ook waar ik minder goed in ben of dingen die ik in mijn werk niet zo leuk vind.
Door middel van diverse opdrachten heeft ze me inzicht gegeven in wat ik wil en kan.
Ze heeft in de gesprekken deze opdrachten met me besproken en hierin mij gewezen op dingen waar ik nog aan moet werken om mijn doelen te behalen.

Tijdens het traject deed zich een kans voor om van baan te veranderen. De begeleiding van Mirjam in dit proces was zeer prettig, ik kon altijd bij haar terecht met vragen in de onderhandelingen en over het voorstel van mijn nieuwe werkgever.

Aan het eind van het traject heeft ze een en ander zeer helder samengevat in haar eindverslag.

De adviezen en ondersteuning van Mirjam in het loopbaantraject heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel beter weet wat ik in mijn werk zoek en heeft ervoor gezorgd dat ik de stap heb durven nemen om van baan te veranderen.

Annamaria Bandi

Stage Autorisatie Beheer bij Nuon

Annamaria Bandi

Mirjam is een lieve en spontane dame met wie ik een loopbaantraject ben doorlopen. Ze heeft mij laten inzien waar mijn passie ligt en waar ik energie van krijg, ze heeft mij figuurlijk een spiegeltje voorgehouden. Ik hoop dat ik in de toekomst nog eens samen mag werken met haar.