Op deze pagina vind je verschillende boeken die je kunnen helpen bij het opstellen van een personeelsplanning of werving en selectieplan. En voor particulieren over loopbaanplanning en sollicitatiemethoden. Je zult hier regelmatig nieuwe boeken vinden.

Zakelijke verdieping

Personeelsplan opstellen

Personeelsplanning maken

Een handig boekje over het opstellen van een personeelsplan. Waar moet je op letten en wat komt er bij kijken. Bestel het door op het plaatje te klikken. De kosten van het boek bedragen €18,95 en is geschreven door Marco Gerritsma en Roel Grit.

 

 

 

 

Handboek Werving en Selectie

Opstellen van werving en selectie strategie

Hèt handboek om een werving en selectie strategie op te stellen. Het behandelt de laatste ontwikkelingen in de markt en stelt kritische vragen voordat een plan opgesteld kan worden. Het boek bevat ook diverse formulieren en checklists zodat je er ook actief mee aan de slag kan. Klik op het boek om direct te bestellen. De kosten van het boek bedragen €46,95 en is geschreven door Jacco van den Berg, Loek Wijchers en Ton Barning.

Particuliere verdieping

Loopbaanplanning

Een loopbaanplanning maken

Wil je weten hoe je de volgende carrièrestap kunt maken en hoe je dit kunt aanpakken? Lees dan dit boekje eens door. Het geeft een handig stappenplan om richting te geven aan je loopbaan. Bestel direct door op het boek te klikken. De kosten van het boekje bedragen €12,95. Het is geschreven door Els Ackerman.