Mirjam begeleid je graag in jouw loopbaan of personeelsselectie

Mijn naam is Mirjam van Dijk, mijn visie is dat je zelf je kansen moet pakken om je carrière de richting te geven die je zelf wilt. Het is dan wel belangrijk dat je voldoende zelfinzicht hebt om deze richting te bepalen, want het mooiste inzicht is zelfinzicht! Mirror loopbaan coaching is de spiegel die je ondersteunt bij het verkrijgen van dit zelfinzicht.

We besteden een groot gedeelte van ons leven aan werk en dan is het belangrijk dat je met plezier je bed uit kunt komen. Als het tegenzit vanwege reorganisaties, jouw privé situatie of andere oorzaken, kun je er zelf voor zorgen dat het tij keert. Dit hoef je niet alleen te doen, hulp van buiten kan hierbij juist die frisse blik geven die je nodig hebt om verder te komen.

Wie ben ik?

Met jarenlange ervaring als recruiter weet ik als geen ander hoe cv’s worden gescreend, hoe je je het best kunt voorbereiden op gesprekken, waar je interessante vacatures kunt vinden en hoe je social media hiervoor kunt gebruiken. Met brede kennis van de arbeidsmarkt en de energiewereld specifiek, weet ik dat de eerste indruk zowel voor kandidaat als voor een bedrijf van groot belang is voor het vervolg van een procedure of je naam in de markt. Door vaak met loopbaanvragen te zijn geconfronteerd tijdens mijn werk als daarbuiten, ben ik me verder gaan verdiepen in het loopbaanvak en het geven van loopbaan en sollicitatie trainingen. Om nog beter beslagen ten ijs te komen heb ik de opleiding tot Loopbaanprofessional bij BGL succesvol doorlopen. Binnen mijn werk heb ik stagiairs en medewerkers van diverse afdelingen begeleid bij reorganisaties, in loopbaantrajecten en getraind op het voeren sollicitatiegesprekken.