Met de diensten van Mirror, gaat er een lichtje bij je branden

Of het nu gaat om loopbaantrajecten, outplacement of de selectie van personeel, Mirror loopbaan coaching biedt diverse producten aan op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo biedt Mirror loopbaan coaching ook diverse trainingen aan op het gebied van solliciteren.

Daarnaast biedt Mirror loopbaan coaching ondersteuning bij de selectie van personeel. Dit kan zijn aan de hand van gesprekstrainingen of door het afnemen van capaciteiten of persoonlijkheidstesten.

Voor de uit- en doorstroom van personeel kunnen loopbaantrajecten en het loopbaanspel ingezet worden. Hiermee krijgen de medewerkers beter inzicht in hoe ze hun loopbaan het beste vorm kunnen geven.

Trainingen en Workshops

Het aanbod van trainingen en workshops is divers en kan worden afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. Trainingen kunnen ook onderdeel uitmaken van loopbaan- of outplacementtrajecten. Regelmatig worden er open trainingen gegeven waar je, je voor kunt inschrijven. Kijk voor het aanbod op de pagina Trainingen & Workshops.

Outplacement

Helaas komt het voor dat er afscheid genomen moet worden van medewerkers. Dit kan door het beëindigen van een contract door een reorganisatie.  Vanwege de nieuwe wetgeving kan de transitievergoeding worden ingezet om outplacement trajecten aan te bieden. Het loont om medewerkers met perspectief de arbeidsmarkt te laten betreden. Hiervoor biedt Mirror loopbaan coaching outplacementtrajecten aan

Kijk op de pagina outplacement via Mirror voor meer informatie over de invulling en kosten van de trajecten.

Loopbaantrajecten

Wil je als particulier meer inzicht in je kwaliteiten, drijfveren en wil je weten hoe je je loopbaan verder vorm kunt geven? Of wilt u als bedrijf meer inzicht geven in de capaciteiten en drijfveren van uw medewerkers, zodat ze gemotiveerd aan de slag blijven? Dan is een loopbaantraject een geschikt instrument. Kijk dan op de pagina loopbaantrajecten bij Mirror voor meer informatie over de inhoud van een traject en de kosten.

Selectie ondersteuning

Het aannemen van personeel is het eerste contact van een kandidaat met uw organisatie. Het is uw visitekaartje en kan van invloed zijn op toekomstige aannames. Om dit proces soepel te laten verlopen en de juiste personen aan te nemen die passen bij uw organisatie en uw vacature, biedt Mirror loopbaan coaching diverse producten om u hierin te kunnen ondersteunen. Kijk op de pagina selectie ondersteuning via Mirror voor de mogelijkheden en kosten.

Testen

Als onderdeel van selectie ondersteuning, maar ook als onderdeel van outplacement trajecten of loopbaantrajecten kunnen diverse testen worden ingezet. Op deze manier krijgt u snel en simpel meer inzicht in de capaciteiten, persoonlijkheid of inzetbaarheid  van medewerkers of kandidaten. Kijk dan op de pagina testen via Mirror voor om meer inzicht te krijgen in de diverse testen en de kosten.

Contact opnemen