loopbaancoaching, outplacement, selectie ondersteuning

Helaas is niet iedereen even gemotiveerd. Wilt u personeelsverloop, productiviteitsverlies en ziekteverzuim voorkomen? Dan zijn goede selectie en loopbaancoaching erg belangrijk omdat, goed gemotiveerd personeel dat op de juiste plek zit de belangrijkste bron is van een organisatie.

Wist je dat 46% van de werknemers binnen een jaar na aanname weer vertrekt? Een verkeerde aanname kost veel geld, zo ben je opnieuw tijd en geld kwijt aan de selectie, maar denk ook eens aan de onrust die het op de werkvloer veroorzaakt. Door het werving en selectie traject te optimaliseren voorkomt u verkeerde aannames en spaart u geld uit.

Bent u genoodzaakt om afscheid te nemen van werknemers, geef ze dan iets mee om vooruit te kijken en op een goede manier afscheid van hun werkkring te nemen, doormiddel van outplacement. Dit komt uiteindelijk uw naam ten goede!

Werkwijze

Selectie ondersteuning, outplacement of loopbaancoaching. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te zien welke diensten bij uw organisatie het beste passen. Aan de hand van de vraag van uw organisatie en werknemer stellen we een aangepast traject of training op. Wilt u meer weten over outplacement- of loopbaantrajecten? Kijk dan op onze pagina loopbaanproducten Mirror of lees de referenties over Mirror van tevreden klanten.

Trainingen

Beschikt uw bedrijf niet over een eigen recruitmentafdeling maar worden er wel vaak sollicitatiegesprekken afgenomen? De juiste selectie van de juiste medewerker voor een vacature kan heeft meerdere voordelen:

  • De kosten van personeelsverloop worden verlaagd;
  • De gesprekken vormen een goed visitekaartje naar de buitenwereld.


Om de juiste selectie toe te passen en een consistent beeld naar buiten te brengen biedt Mirror loopbaan coaching selectiegesprekstraining. Tijdens de training maken uw medewerkers kennis met;

  • De sollicitatiecode;
  • Onderdelen van een gesprek;
  • De do’s en don’ts;
  • STAR(R) methodiek;
  • Voorbeeldvragen.


Op basis van een mysterie sollicitatie of het meeluisteren bij een aantal gesprekken kan de training specifiek worden aangepast aan uw behoeften. Kijk dan op de pagina workshops & trainingen van Mirror voor het aanbod van trainingen en workshops.

Selectie ondersteuning door middel van testen

Personeelsverloop zorgt voor hoge kosten voor een organisatie. Het is een optelsom van kosten voor werving van medewerkers, selectiegesprekken voeren en het inwerken van nieuw personeel. Door middel van een scan van uw werving & selectie proces krijgt u inzage in hoe u het proces kunt optimaliseren. U kunt hierbij denken aan het inzetten van testen als aanvulling op een gesprek, waarbij je een beter en completer beeld van de kandidaat krijgt of het training van uw personeel in gesprek vaardigheden. Hierdoor wordt de selectie vergemakkelijkt en kan het personeelsverloop beperkt worden.

Kosten

De kosten van een loopbaan- of outplacementtraject van 6 sessies bedragen € 2000,- inclusief testen. Voor extra sessies wordt € 250,- berekend. Daarnaast kunnen testen ingezet worden, trainingen worden georganiseerd of de processen rondom reorganisaties en boventalligheid uit handen worden genomen. Hiervoor stel ik graag een passende offerte op. De kosten van een training per dagdeel met maximaal 10 deelnemers is € 2000,-, per extra medewerker bedragen de kosten € 150,- tot een maximum van 15 deelnemers.

Contact opnemen